ONTDEK DIT NIEUWBOUWPROJECT

Maak hier uw afspraak. Veilig op kantoor of praktisch online.

Yade Een juweel van een thuis!

Yade -naar de groene edelsteen- heeft zijn naam niet gestolen. Omringd door een prachtige, groene natuur, zorgt Yade voor een comfortabele, rustgevende thuis met alle faciliteiten zoals openbaar vervoer, supermarkten en restaurantjes binnen handbereik.

Yade bestaat uit 4 kleinschalige gebouwen rondom een mooie binnentuin. In het ruime aanbod vindt u zeker wat u zoekt: een 1, 2 of 3 slaapkamer appartement of een exclusieve penthouse met zichten op de mooie omgeving. Alle terrassen zijn groot en bieden een optimale bezonning en voldoende privacy. De grote raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval en een ruimtelijk gevoel.

De hoogwaardige afwerking is standaard inbegrepen en kiest u onder de professionele begeleiding van uw persoonlijke Vooruitzicht interieurarchitect.

Fit en gezond wonen

U bent eraan toe, zoals bij elk begin van het nieuwe jaar : Gezond leven! Met Yade als thuis kan het!

U staat elke dag op in een rustige groene omgeving waar u even een frisse neus kan halen voor de drukke dag begint. Of erna.
Wandelen, uitwaaien of zelfs joggen rond het zeilmeer draagt bij tot uw jaarlijkse belofte en dat binnen handbereik! Geen excuses meer mogelijk, maar wel een gezond sapje aan de strandbar!

Wil u toch even zondigen, Antwerpen ligt op wandel-, fiets- of tram-afstand!

Zen wonen

Lichte en ruime 1, 2 en 3-slaapkamer  appartementen en penthouses in kleinere gebouwen rond een groen binnenplein, midden in een nieuwe rustige wijk, dat biedt Yade!

Alle appartementen hebben plafondhoge ramen die voor veel lichtinval zorgen en zeer ruime leefterrassen waar u kan genieten van rust en groen met een boek of een apéro met  vrienden!

Zorgeloos genieten

Uw leven wordt er een pak makkelijker op als u de juiste keuze maakt. De keuze om te wonen dicht bij uw job, het bruisende stadsleven, het openbaar vervoer, invalswegen overal heen, de supermarkt, dit alles maakt dat er tijd overblijft om te doen wat u graag doet in de groene omgeving waar u woont. Van genieten met een boek aan de waterkant tot kilometers vreten op de Finse looppiste.

Ontdek Yade

Yade -naar de groene edelsteen- heeft zijn naam niet gestolen. Omringd door een prachtige, groene natuur, zorgt Yade voor een comfortabele, rustgevende thuis met alle faciliteiten zoals openbaar vervoer, supermarkten en restaurantjes binnen handbereik.

Lees meer

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?